Zijdelingse garagesectionaaldeuren HST

De oplossing voor bijzondere inbouwsituaties

De zijdelingse garagesectionaaldeuren van Hörmann gaan zoals de naam al zegt, via de zijkant open. Het geïntegreerde systeem laat de garagedeur links- of rechtsom tegen de wand van uw garage aan glijden. In tegenstelling tot de meer traditionele garagedeuren die zich juist naar boven openen.

 

Waarom een zijdelingse garagesectionaaldeur?

Dit type garagedeur is ideaal voor een garage waarbij het plafond vrij dient te blijven voor het opbergen van spullen (van bijvoorbeeld surfplanken en ladders). Of wanneer het deurblad niet onder het plafond kan bewegen om constructieve redenen (vanwege een schuin dak, lage latei een storende afvoerpijp).

 

De zijdelingse sectionaaldeur biedt u een zekerheid aan goede warmte-isolatie en geluiddemping

De garagedeur bestaat uit sandwichpanelen met een dikte van 42 mm polyurethaanschuim. De schuimvulling zorgt ervoor dat de ruimte goed geïsoleerd is. Evenals de warmte, blijft het geluid ook binnen de ruimte. Naast de warmte-isolatie en geluiddemping zorgt de dikke schuimvulling ook voor een hoge stabiliteit van het deurblad.

Zijdelingse garagesectionaaldeur

 

 

Optimaal af te stemmen op de architectuur van uw woning

Wanneer u kiest voor een zijdelingse garagedeur, hebt u de mogelijkheid om te kiezen uit zeven verschillende motieven voor uw deur. U kunt daarbij denken aan de klassieke cassette en de elegante M- en L-profileringen. Maar ook aan exclusieve designmotieven met beglazing en roestvrijstalen applicaties.

 

Wilt u meer weten over ons aanbod aan zijdelingse garagesectionaaldeuren?

Ons team helpt u graag in uw zoektocht naar uw ideale garagedeur. We verschaffen vrijblijvend de nodige informatie met de bijhorende opties. Druk hier om naar het contactformulier te gaan. Onze professionals nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u liever één van onze showrooms bezoeken, dan bent u van harte welkom aan onze adressen in Elst (Gld) en Wijchen (nabij Nijmegen).

We kijken uit naar uw komst!

 

HGD BOERBOOM DEUREN