ROMA – SCREENS

Screens: Functioneel en meer

ROMA beschikt over screens die afschermend, zonwerend en uniek zijn in zijn functionaliteit. De screens bieden de oplossing wanneer u last heeft van de hitte dat door uw ramen straalt of uw woning ongewenste inkijk heeft. Tevens zorgt dit type zonwering voor een natuurlijke sfeer in uw kamer, doordat het voldoende zonlicht binnen toelaat. Daarbij blijft u een goed uitzicht naar buiten houden. Een extra voordeel van dit type zonwering is dat het onderhoudsvriendelijk is en weerbestendig.

 

Op elk gewenst moment in elk vertrek genieten van helder zonlicht.

De screendoeken van ROMA zijn lichtdoorlatend waardoor u optimaal kunt genieten van een zonsopgang die al uw zintuigen prikkelen.

 

Bescherming tegen UV-straling

Dankzij de weerbestendige en duurzame stoffen van dit type zonwering kan de UV-straling (onafhankelijk van de stand van de zon) tot wel 98% gefilterd worden. Daarmee wordt elke ruimte in uw huis beschermd tegen het schadelijke licht.

 

Geschikt voor uw overkapping

Overdag in de zomer heerlijk genieten van het mooie weer op uw terras. Hoe fijn is het als u dan ook nog eens beschermd wordt tegen de krachtige stralen van de zon. Met dit type zonwering is dat mogelijk! ’s Avonds kan het koel zijn, maar ook dan bent u beschermd tegen tocht en windstoten.

 

Warmte reductie in de zomer, warmte behoudend in de winter

De zonweringen kunnen de zon tot 70% reflecteren, daarmee blijft de hitte buiten waardoor het opwarmen van uw kamers voorkomen kan worden. Niet alleen reduceert de zonwering de binnenkomende warmte in de zomer, maar ook warmteverlies naar buiten in het winterse weer.

HGD BOERBOOM DEUREN dé specialist in Garagedeuren.