Openslaande garagedeuren

Geven u gemakkelijk toegang tot uw garage en bijgebouwen

Een openslaande deur verschaft gemak, wanneer u fietsen of tuinapparaten uit uw garage wilt halen. De tweevleugelige deuren van Hörmann zijn goed geïsoleerd en bieden veiligheid. De deuren bestaan namelijk uit paneelvullingen met een aluminium omraming. HGD BOERBOOM DEUREN beschikt over twee typen openslaande garagedeuren van Hörmann in het assortiment; de NT60-2 en de NT80-2.

Hörmann’s NT60-2 en NT80-2

De NT60-2 biedt u veiligheid door zijn solide-eigenschap, terwijl de NT80-2 bekend staat om de thermische isolatie. Daarbij kan de NT60-2 uitsluitend naar buiten worden geopend, terwijl de NT80-2 zowel naar binnen, als naar buiten geopend kan worden.

Net als de andere type garagedeuren die HGD BOERBOOM DEUREN biedt kunnen de tweevleugelige deuren eveneens naar uw smaak besteld worden.

NT60-2 Openslaande garagedeur

Zo is de buitenzijde van de panelen verkrijgbaar in vijf verschillende oppervlakken: Woodgrain, Sandgrain, Silkgrain, Micrograin en Decograin. Tevens is er de mogelijkheid om uw nieuwe deur van een driepuntsvergrendelingslot te voorzien.
Dergelijke slot biedt zekerheid aan uw veilige leefomgeving.

Naast functionaliteit óók energiebesparend

De uitstekende isolatie van de NT80-2 deur voorkomt tocht en warmteverlies. Indien u uw garage bijvoorbeeld als hobbyruimte gebruikt, zou de NT80-2 garagedeur van Hörmann u energie kunnen besparen. U hoeft namelijk niet meer te stoken om de ruimte te verwarmen. Want de warmte blijft dankzij het thermisch isolerende eigenschap goed binnen de ruimte.

Is onze openslaande garagedeur precies wat u zoekt? Informeer dan naar de mogelijkheden!

Ons vakkundig team helpt u graag verder in uw zoektocht naar de ideale garagedeur. We verschaffen u vrijblijvend de nodige informatie met de bijhorende opties. Druk hier om naar het contactformulier te gaan. Onze professionals nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u liever één van onze showrooms bezoeken, dan bent u van harte welkom aan onze adressen in Elst (Gld) en Wijchen (nabij Nijmegen).

We kijken uit naar uw komst!

 

HGD BOERBOOM DEUREN