Voor uw huis ook duurzame kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen van HGD BOERBOOM DEUREN zijn van uitstekende Duitse kwaliteit en verkrijgbaar in de onderstaande vier modellen. HGD BOERBOOM DEUREN is leverancier van kunststof kozijnen, ramen, deuren en hefschuifpuien. Ons bedrijf is met jarenlange ervaring in de branche een ware specialist op het gebied van kunststof kozijnen. Onze klantenkring bevindt zich momenteel in Wijchen, Nijmegen, Uden, Veghel, Oss en in diverse andere plaatsen in heel Noord Brabant. Doordat wij sinds begin dit jaar een tweede vestiging hebben geopend in Elst (Gelderland), zijn wij nu ook toegankelijker voor de naaste omgeving van Elst, o.a. : Bemmel, Oosterhout, Huissen, Doornenburg, Andelst, Arnhem en Zevenaar.

Waarom kiest u voor kunststof kozijnen?

Voor de mensen die zich afvragen waarom kunststof kozijnen zo veel meerwaarde bieden, hebben wij een opsomming gemaakt. Kunststof kozijnen spelen immers een belangrijke rol in het totaalaanzicht van uw woning. Het is een onderdeel van uw visitekaartje. Daarbij gaan wij voor het beste, net zoals wij u het beste zullen adviseren!
Duurzaam, onderhoudsarm, isolerend, brandwerend en inbraakwerend
Kunststof heeft de eigenschap dat het niet geschilderd hoeft te worden. Hiermee draagt u een winstgevend steentje bij aan het milieu. Ook verdient u uw investering terug in het onderhoudsbudget. De profielen omvatten meerdere kamers, deze kamers zijn verantwoordelijk voor de warmte- en geluidsisolatie. Daarnaast zorgt de voorkamer voor optimale ontwatering.
Naast een plaatje voor het oog, ook nog eens veilig
Kunststof is een oersterk materiaal, want bij een eventuele poging tot inbraak versplintert uw kozijn niet! Wanneer u bij het kunstof kozijn tevens een goedgekeurd hang- en sluitwerk toe, dan voldoet uw kozijn volledig aan de inbraakwerende eisen conform SKG-weerstandsklasse. Daarnaast zijn kunststof kozijnen moeilijk ontvlambaar, zo vallen onze Duitse kozijnen in de klasse B1 volgend DIN 4102.