RollMatic-garageroldeuren

Universeel toepasbaar

Garageroldeuren gaan verticaal open en vergen nauwelijks ruimte in de garage. De deuren bieden maximale ruimte om te parkeren in en voor de garage, dankzij hun constructieprincipes. De vorm van de garageopening speelt bij de inbouw van de garagedeur geen enkele rol. Daarnaast blijft bij de RollMatic-roldeur het plafondgedeelte vrij. De vrije ruimte zou benut kunnen worden voor lampen of als extra opbergruimte. In het geval dat er sprake is van een inbouwsituatie met een kleine latei of kleine zijdelingse aanslagen, is de RollMatic van Hörmann ook verkrijgbaar als buitenroldeur.

In harmonie met uw woning

Wij vinden het net als u belangrijk dat uw garagedeur optimaal past bij de architectuur van uw woning. Vanwege deze reden biedt HGD BOERBOOM DEUREN u de RollMatic-roldeur en de RollMatic OD-garagedeur in diverse motieven aan. U kunt kiezen voor een natuurlijk aanzicht, waarbij u kunt kiezen uit één van de twee houtdecors van het Decograin- of Decopaint oppervlak.

RollMatic Garageroldeur perfect in harmonie met uw woning

Houdt u meer van een hoogwaardig modern aanzicht, dan heeft u de mogelijkheid om voor een metallic-kleur te kiezen. De RollMatic deuren van Hörmann zijn verkrijgbaar in elf diverse kleuren met dezelfde prijs.

 

U heeft eveneens de optie om beglazingselementen in uw deur te verwerken en/of een (of meerdere) ventilatierooster(s) er in te bouwen.

De RollMatic OD-garageroldeur is ideáál voor renovatie

De RollMatic OD-garagedeur beschikt over slechts een smalle constructie. Doordat de constructie van de deur zeer smal is, maakt de inbouw van de roldeur mogelijk wanneer er heel weinig ruimte beschikbaar is in de garage.

Kiest u voor de ruimtebesparende garageroldeur, dan maakt u een uitstekende keuze

Ons vakkundig team helpt u graag verder in uw zoektocht naar de ideale garagedeur. We verschaffen u vrijblijvend de nodige informatie met de bijhorende opties. Druk hier om naar het contactformulier te gaan. Onze professionals nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u liever één van onze showrooms bezoeken, dan bent u van harte welkom aan onze adressen in Elst (Gld) en Wijchen (nabij Nijmegen).

We kijken uit naar uw komst!

 

HGD BOERBOOM DEUREN