Garagedeuraandrijvingen

Het comfort van een automatische garagedeur

Het automatisch openen en sluiten van garagedeuren wordt hedendaags haast als onmisbaar beschouwd. Hoe fijn is het als u thuis aankomt na een dag werken, het sporten of het boodschappen doen en u hoeft niet eerst uw auto uit te stappen. Slechts met één druk op de knop opent en sluit de garagedeur zich. Het maakt het dagelijkse leven net iets gemakkelijker. Bij ons vindt u uitstekende garagedeuraandrijvingen .

Heeft u thuis een garagedeur die nog handmatige geopend en gesloten dient te worden en heeft u behoefte aan meer gemak. Wij helpen u graag verder in het vervullen van uw wensen en behoeften door hoogwaardige garagedeuraandrijvingen aan te bieden.

HGD BOERBOOM DEUREN beschikt over diverse type aandrijvingen of garagedeurmotoren van het gerenommeerde merk Hörmann. Zo kent Hörmann de volgende topkwaliteit aandrijvingen: ProMatic, ProMatic Accu, SupraMatic E en SupraMatic P.

ProMatic

Ervaar de Hörmann-premiumkwaliteit tegen een voordelige prijs

Wanneer u kiest voor een ProMatic-garagedeuraandrijving, maakt u een uitstekende keuze. U krijgt namelijk een garagedeurmotor van topkwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Zoals alle premiumaandrijvingen van het gerenommeerde merk Hörmann, is de ProMatic uitgerust met de vertrouwde techniek. Zoals we het kennen.

ProMatic Accu

De oplossing zonder stroom

Het is mogelijk dat u over een garage beschikt, waar geen stroomaansluiting te vinden is. Wilt u toch graag de luxe van een aandrijving voor uw garagedeur ervaren. Dan bent u bij ons ook zeker aan het juiste adres. HGD BOERBOOM DEUREN biedt in uw situatie de ProMatic Accu aan. Want de ProMatic Accu maakt het mogelijk dat u kunt genieten van het aandrijvingscomfort, zonder dat u daar stroom voor nodig heeft. Zo kunt u de accu eenvoudig transporteren en wordt het binnen enkele uren volledig opgeladen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de optionele zonnecelmodule.

SupraMatic E

De supersnelle aandrijving met de vele extra functies

De SupraMatic staat bekend om zijn snelheid en comfort. U zult gefascineerd raken van de snelheid van dit type aandrijving. Uw garagesectionaaldeur zal zich zodanig snel openen, dat wanneer u uw straat binnenrijdt, u de knop op uw handzender indrukt, de garagedeur al open is voordat u met de auto voor uw huis staat. Naast snelheid kent de SupraMatic-aandrijving comfortfuncties. Comfortfuncties, waaronder de extra openingshoogte om bijvoorbeeld de garage te ventileren. Ook zult u de via uw handzender schakelbare aandrijvingsverlichting niet meer willen missen. Naast dat de aandrijving een ongekende snelheid kent en comfort, ziet het er ook nog eens elegant uit. Zo heeft het afdekkapje een geborsteld aluminium look.

SupraMatic P

Wanneer snelheid en veiligheid prioriteit hebben

Wilt u van de voordelen van de SupraMatric-aandrijving genieten, maar wordt uw garagedeur intensiever gebruikt en denkt u een zwaardere motor nodig te hebben. Dan is de SupraMatic P-aandrijving de oplossing voor u! De P-aandrijving kent zoals eerder benoemd is dezelfde voordelen als de SupraMatic (E), maar is de motor iets zwaarder. De P-aandrijving kan een zwaardere deurblad aandrijven. Ook is dit type aandrijving geschikt voor garagedeuren met loopdeuren en houten deuren. Daarbij beschikt de P-aandrijving over een geïntegreerde fotocel. Ondanks dat elke Hörmann garagedeuraandrijving uitgerust is met een uitschakelautomaat, zorgt de fotocel voor extra veiligheid en meer bescherming. Want de fotocel detecteert contactloos personen en voorwerpen die zich in de nabijheid bevinden.

Wij informeren u graag

Heeft u plannen om uw garagedeuraandrijving te vervangen of wilt u uw huidige garagedeur automatiseren? Dan helpt ons deskundig team van HGD BOERBOOM DEUREN u graag verder. Bezoek onze showroom in Elst of in Wijchen. Daar wordt haarfijn uitgelegd wat er verkrijgbaar is en welke type aandrijving het beste bij u en uw deur past.

Klik hier om direct naar onze contactgegevens te gaan.

Geen Hörmann-aandrijving maar van een ander merk?

Bent u in het bezit van een aandrijving van een ander merk, zoals Novoferm, Nassau, Crawford of andere merken en heeft u het idee dat er iets kapot aan is? Dan kunnen wij u óók de oplossing bieden.

Ondanks dat HGD BOERBOOM DEUREN een premium Hörmanndealer is, repareren wij ook garagedeuraandrijvingen van andere merken.

Het enige wat u hoeft te doen is te bellen naar 0481-350208 om een afspraak te maken. Wij regelen de rest, ook in noodsituaties zijn wij beschikbaar!

HGD BOERBOOM DEUREN dé specialist in garagedeuraandrijvingen.