ROMA – BUITENJALOEZIEËN

De idéale combinatie van Comfort en Vrijheid

Wilt u van het zonlicht kunnen genieten, zonder dat uw uitzicht ervan weg genomen wordt? Of wilt u het zonlicht kunnen gebruiken zonder erdoor gehinderd te worden? Dan bieden de buitenjaloezieën van ROMA u de uitkomst!

Wanneer u kiest voor de ROMA buitenjaloezieën, kunt u bij elke zonnestand het (zon)licht traploos binnen uw kamers sturen. De jaloezieën laten zon binnen, zonder dat u last krijgt van de hitte; tevens zorgen ze voor schaduw, terwijl u nog steeds van het uitzicht kunt genieten.

De intelligentie zorgt voor de perfecte balans

De zonwering is voorzien van de ROMA daglichttechniek; Dankzij de techniek kunnen de jaloezieën het licht zodanig filteren, dat de privacy gewaarborgd blijft. Maar de ruimte nóg van zonlicht wordt voorzien.

Als de buitenjaloezieën omlaag zijn blijft het onderste deel dicht, terwijl het bovenste deel door gedraaide lamellen daglicht binnenlaat.

Laat u zich eens wekken door de warme zonnestralen

Door middel van de besturing, heeft u de mogelijkheid  om een tijdklok te programmeren. Ook wanneer u niet thuis bent, kunt u de voordelen van de functie ervaren; de hitte wordt alsnog buitengesloten, zodat uw kamerplanten niet worden aangetast.

Geniet van meer voordelen dankzij de windautomaat en de zonnesensor.

Door uw zonwering te automatiseren met de windautomaat, kunt u ervoor zorgen dat uw kostbare product geen schade oploopt bij te hoge windsnelheden. Wanneer u de zonnesensor aansluit op uw ROMA-product dan zorgt uw zonwering automatisch voor sfeervolle schaduw.

Kies de bediening dat bij u past

Net als bij de rolluiken, kunt u bij buitenjaloezieën eveneens kiezen voor de wandzender of een afstandsbediening. Óók heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor de ROMA-pad. Met de ROMA-pad kunt u uw zonwering geheel automatisch besturen door een voorgeprogrammeerde scenario of bedienen met het touchscreen.

Beleef elke dag op z’n mooist

Dit type zonwering verschaft u de mogelijkheid om op elk moment van de dag, het zonlicht zodanig te regelen dat u de dag op z’n mooist kunt beleven.

Maak van het daglicht, decoratie voor uw huis

Dit is realiseerbaar doordat u de mogelijkheid heeft om het licht in eigen hand te reguleren.

HGD BOERBOOM DEUREN dé specialist in Garagedeuren